Otvorena plaža Kamenovo

Bez autora
Jul 07 2011

Plaža Kamenovo, poslije dužeg vremena, otvorena je čista i uređena. Zakupci ovog crnogorskog dragulja, u dužini od nekoliko stotina metara, kompanije Danprosistem i Gard trejd, uložili su velika finansijska sredstva u uređenje plaže i okolnih površina. Na 50 odsto površine postavljenje mobilijar sa suncobranima, ležaljkama i drugim objektima. Zakupci kažu da je plaža namijenjena i kupačima koji donose svoj mobilijar, a ulaz je slobodan. Do nedavno čitav prostor plaže i prostora uz plažni dio bio je toliko zapušten da je bilo nemoguće doći do mora. Plaža Kamenovo je duga oko 330 metara i nalazi se između Bečića i Pržnog. Ona je jedna u nizu manjih pjeskovitih plaža na budvanskoj rivijeri.

Otvorena plaža KamenovoPlaža Kamenovo, poslije dužeg vremena, otvorena je čista i uređena.

Zakupci ovog crnogorskog dragulja, u dužini od nekoliko stotina metara, kompanije Danprosistem i Gard trejd, uložili su velika finansijska sredstva u uređenje plaže i okolnih površina.

Na 50 odsto površine postavljenje mobilijar sa suncobranima, ležaljkama i drugim objektima.

Zakupci kažu da je plaža namijenjena i kupačima koji donose svoj mobilijar, a ulaz je slobodan.

Ističu da je do nedavno čitav prostor plaže i prostora uz plažni dio bio toliko zapušten da je bilo nemoguće doći do mora.

Plaža Kamenovo je duga oko 330 metara i nalazi se između Bečića i Pržnog.

Ona je jedna u nizu manjih pjeskovitih plaža na budvanskoj rivijeri.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik